Naudojau:
200 ml pieno;
200 g juodojo šokolado;
2 kiaušinio trynius;
60 g cukraus;
400-420 ml riebios grietinėlės (35-36%);
Gavosi stipraus šokoladinio skonio ledai. Porą dienų praleidę šaldiklyje tokie kietoki pasirodė beesantys. Bet Linas nuramino, sako: 'aš visada šokoladinius ledus mėgstu dėl to, kad jie lėčiausiai tirpsta', suprask: "jie ir turi būti kieti" :)
Už tai šaldiklyje dar buvo užsilikę šiek tiek "rududu" bei vanilinių ledų, ir kartu sudėjus po rutuliuką - labai skanu :)
200 g juodojo šokolado;
2 kiaušinio trynius;
60 g cukraus;
400-420 ml riebios grietinėlės (35-36%);
Gavosi stipraus šokoladinio skonio ledai. Porą dienų praleidę šaldiklyje tokie kietoki pasirodė beesantys. Bet Linas nuramino, sako: 'aš visada šokoladinius ledus mėgstu dėl to, kad jie lėčiausiai tirpsta', suprask: "jie ir turi būti kieti" :)
Už tai šaldiklyje dar buvo užsilikę šiek tiek "rududu" bei vanilinių ledų, ir kartu sudėjus po rutuliuką - labai skanu :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą