Receptas internete daug kur randamas :)
200 g rudojo cukraus
1 citrinos sultys ir žievelė
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
1 a. š. vanilinio cukraus
4 avokadų
500 ml riebesnio pieno (naudojau 2,5 % riebumo)
Citrinų sultis ir žieveles bei cukrų sudėti į puodą ir pakaitinti iki užvirimo. Ataušinti.
Avokadus nulupti, sutrinti (su blenderiu tryniau ) supilti pieną ir išmaišyti.
1 citrinos sultys ir žievelė
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
1 a. š. vanilinio cukraus
4 avokadų
500 ml riebesnio pieno (naudojau 2,5 % riebumo)
Citrinų sultis ir žieveles bei cukrų sudėti į puodą ir pakaitinti iki užvirimo. Ataušinti.
Avokadus nulupti, sutrinti (su blenderiu tryniau ) supilti pieną ir išmaišyti.
I avokadų masę supilti sirupa ir išmaišyti.
Masę supilstyti į ledų formeles, arba dėti į šaldiklį 5 valandom. Kas pusvalandį permaišyti.
Arba į ledų mašinėlę, ir tik tada į šaldiklį.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą