2014 m. birželio 8 d., sekmadienis

Rududu skonio bananiniai ledai

Vakar nupirkau Rududu, susišaldžiau porą bananų, grietinėlę jau įpratau pirkti :D (prie namų parduotuvėje dažnai būna 20-40 % nukainuota - besibaigiančio galiojimo, bet dar visiškai tinkama), ir kadangi bananiniai ledai jau baiginėjasi, užmaišiau karamelinius ledus (taip vadinosi receptas, kurį aš šiek tiek pakeičiau, pridėdama 100 ml pieno).

2 bananai
100 ml pieno
1 indelis "Rududu"
200 ml riebios grietinėlės
 
Supjaustytus sušaldytus bananus sutryniau blenderiu su pienu ir gerai išmaišiau su "Rududu" kremu. Po to atskirai išplakiau 200 ml grietinėlės. Viską sumaišiau ir pusvalandžiui į "ledų mašiną". Po to - masę į šaldiklį. Šį kartą bananai nebuvo labai stipriai sušalę, todėl masė gavosi truputį skystesnė, nei anąkart gaminant grietininius-bananinius ledus. Geriau kai jie labiau sušalę, tada iškarto drąsiai galima dėti į vaflines formeles.


Įspūdžiai suvalgius - labai saldūs, Rududu skonio ledai. Nežinau, ar dar kartą tokius darysiu.. :) yra skanesnių ledų :) nebent tiktų į porciją vieną "Rududu" rutuliuką prie vanilinio ir šokoladinio rutuliukų :) Būtų pats tas :) Pagalvosiu :) Pabandyti visada verta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą